Menu
Your Cart

GY.I.K

Hogyan tudok rendelni?

Weboldalunkon a termékek menüpont alatt adhatja le megrendelését, személyesen pedig viszonteladói partnereinknél. Partnereink listáját az alábbi linken megtekintheti: feltöltés alattHogyan tudom érvényesíteni a garanciát?

Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban garanciális problémák lépnének fel, hibabejelentését írásos formában tudja megtenni, elektronikus formában a info@lexmatrac.hu -e-mail címen, postai úton a Gödöllő Fenyvesi Nagyút 1/A levelezési címre. A bejelentést követően az illetékes kollégák fogják keresni további teendőkkel kapcsoltban.Milyen matracokat ajánlanak a különböző problémákra?

Termékeink leírásánál van feltüntetve, melyik termékek milyen tulajdonsággal rendelkeznek, kiknek ajánljuk.Milyen matracokat ajánlanak derékfájósoknak?


Mindenképpen kemény - közepesen kemény termékeinket ajánljuk a derékbántalmakkal küszködőknek. Az ilyen jellegű problémák esetén a legjobb, ha a matrac kemény alátámasztást biztosít. Ilyen termékeink a Big White, Competitive Gt, Isopure, Sensitive Plus, Sensual Luxury, Stardust.Fekvőbeteg vagyok. Található a kínálatukban olyan matrac, amit a tartósan ágyhoz kötött betegeknek ajánlanak?


Igen, a termékkínálat összeállításakor mindenkire gondoltunk. Általánosságban elmondható, hogy a memóriahabos matracok segíthetnek megelőzni a felfekvések kialakulását, itt ebben az esetben minél vastagabb a memóriaréteg, annál jobb. Termékeink közül az Always Perfect modellt tudjuk ajánlani.


Allergiás vagyok, a régi matracomban felgyülemlett por csak súlyosbította az állapotomat. Van olyan termékük, ami antiallergén tulajdonságokkal bír?


Természetesen! A legmodernebb technológiáknak hála a mai világban a matrac már nem feltétlenül jelenti a porfogó, allergiások rémálmaiért felelős háztartási terméket. Szinte mindannyi termékünk ANTIALLERGIÁS tulajdonságokkal rendelkezik, minden általunk forgalmazott huzat könnyen tisztítható, mosható, így elősegítve, hogy az allergiában szenvedőknek az ágy végre teljes nyugalmat biztosíthat.
Mennyi a szállítási határidő?

Termékeinkre a megrendeléstől számított 2 hetes szállítási határidőt biztosítunk.


Kell előleget fizetni?

Megrendeléskor a termék vételárának ötven százalékát kell előre fizetni. A fennmaradó vételárrészletet készpénzben a szállításkor kell rendezni, átutalás esetén az előre lebeszélt szállítás előtt legkésőbb három munkanappal kell utalni, a szállítás a beérkezett összeg könyvelése után történik.Hol tudom kipróbálni a matracokat?

Viszonteladóink listáját az alábbi linken tekintheti meg: feltöltés alattMennyibe kerül a házhozszállítás?

A házhozszállítás az egész ország területén díjmentes.


Elviszik a régi matracomat?

Természetesen! Szolgáltatásunk kiterjed a régi, elhasznált matraca elszállítására is!Komplett ágyakat is forgalmaznak?

Igen, ágykeretek forgalmazásával is foglalkozunk, matracához így kiválaszthatja a megfelelő ágykeretet is. Mindent egy helyen! Tekintse meg kínálatunkat!Ha mégsem felel meg a termék az elképzelésemnek, van lehetőség a visszaküldésre?


Biztosak vagyunk benne, hogy szakértő kollégáinkkal konzultálva az önnek legmegfelelőbb terméket vásárolja meg, azonban mi biztosítunk lehetőséget a próbaidőszakra is. A kiszállítástól számított 30 napon belül lehetősége van a terméket visszaküldeni, amennyiben mégsem felelne meg elképzeléseinek. Részletektől érdeklődjön kollégáinktól!
Termékeik megvásárolhatók egészségpénztári támogatással is?


Igen, egyes termékeink megvásárolhatók önkéntes egészségpénztári támogatással is.


Weboldalunkon cookie-kat használunk, melynek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk az adatvédelmi szabályzatban